Biltvätt med personlig service i Helsingborg

Det är alltid trevligt med en ren och fräsch bil men det är inte alltid man vill ställa sig och tvätta den. Går man till en biltvätt i Helsingborg kan man ta en kopp kaffe och den blir tvättad.

Är man ute på jobb så signalerar bilen vem man är och hur man tar hand om sina uppdrag. En ren bil ger rätt signaler. Man är noggrann, skötsam och man tar hand om sina tillhörigheter.

Men det är inte alltid man hinner iväg till biltvätten och den blir kanske bara avspolad. Då är det bra att ha en fast tid för tvätt och bilvård på en biltvätt i Helsingborg som man kan lita på. När man varit där några gånger vet de precis hur man vill ha det. Vet de inte, så säger de till.

Medan bilen tvättas hinner man sitta ner i loungen med en kopp kaffe och komma ikapp med lite jobb.

På en biltvätt i Helsingborg använder man bara Svanenmärkta produkter

Det krävs inte starka kemikalier för att rengöra en bil. Moderna produkter är istället skonsamma mot miljön och mot dem som arbetar med biltvätt. Både vid invändig och utvändig rengöring kan man använda trasor, borstar och rengöringsmedel som lämnar ett minimalt avtryck på miljön.

Det blir ett vilsamt avbrott i dagsschemat att komma till en biltvätt med en smutsig bil och åka därifrån med en blank som luktar fräscht när man sätter sig i den. Dessutom ger man en riktigt bra signal om företaget när man kommer fram till kunden.

15 Feb 2022

Välkommen

Välkommen till Motorentusiasters värld! På denna sida har vi valt en lite annorlunda approach och detta genom att fokusera mycket på bilens interiör snarare än på vad som finns under huven. 

Vi hoppas att vi ska kunna skapa en sida som du hela tiden väljer att återkomma till.

Senaste artiklarna