Om oss

Den här sidan drivs av motorentusiaster som verkligen brinner för bilar. Vi har valt en lite annorlunda approach och detta genom att fokusera mycket på bilens interiör snarare än på vad som finns under huven. Vi upplever att många saknar kunskap om hur man tvättar bilen, hur man får rent invändigt och varför detta är nödvändigt.

Med tanke på hur många timmar varje vecka många sitter bakom ratten så är det extremt märkligt att hygienfrågor behandlas så pass styvmoderligt just i en bil? Man skulle aldrig låta det gå månader mellan städtillfällen inne i bostaden, eller hur? Genom regelbunden städning och underhåll kan man komma undan sjukdomar, man får en fräschare bil som blir roligare att köra och man får dessutom bättre betalt då man väl ska sälja den vidare. Det är vinster i varje led - till en minimal ansträngning.

Utöver städning, tvätt och rengöring så ska vi även fokusera på andra saker du som bilägare kan stöta på. Vi håller nivån pendlande mellan högt och lågt, mellan allvar och mellan lite mer lättsamma inlägg och vi hoppas att vi genom detta ska kunna skapa en sida som du hela tiden väljer att återkomma till.

Välkommen

Välkommen till Motorentusiasters värld! På denna sida har vi valt en lite annorlunda approach och detta genom att fokusera mycket på bilens interiör snarare än på vad som finns under huven. 

Vi hoppas att vi ska kunna skapa en sida som du hela tiden väljer att återkomma till.

Senaste artiklarna