Bilvårdsutbildning hjälper dig täppa till truten på släktens så kallade bilfantast

Gå en bilvårdsutbildning om du vill tvåla till både bilen och släktens besserwisser. Lär dig tvätta bilen som de riktiga proffsen gör, inte som en amatör.

Om du måste lyssna på din kusins Mickes snack om hur viktigt det är att pedantsköta bilen en enda gång till kommer du att explodera, eller hur? Han ska alltid vara så himla viktig! Polering hit, vaxning dit – det är ju så tråkigt att du trillar av stolen.

Men det mest irriterande av allt är nog att han verkar tro att du inte KAN tvätta bilen ordentligt. Vilket du i och för sig inte gör, eftersom du är så ointresserad. Men vore det inte kul att kunna få tillfälle att tvåla till både Micke och hans bil lite grann? Om det bara fanns ett ställe där du kunde lära dig bilvård från grunden.

Bilvårdsutbildning lär dig bilvård från grunden

Goda nyheter. Det FINNS ett ställe där du kan lära dig bilvård från grunden. Boka in en bilvårdsutbildning så kommer du kunna lära dig ta hand om bilen som ett riktigt proffs gör. (Till skillnad från en amatör som Micke som bara tror att han kan allting.)

Men berätta inte för någon i familjen att du gått den, det är bara roligt om dina fantastiska kunskaper om bilvård kommer som en överraskning. Det kommer vara så värt pengarna. Om inte annat för att få täppa till truten på den där så kallade pedanten, kusin Micke. Boka en bilvårdsutbildning här: www.bilvårdsutbildning.nu

3 Jun 2022

Välkommen

Välkommen till Motorentusiasters värld! På denna sida har vi valt en lite annorlunda approach och detta genom att fokusera mycket på bilens interiör snarare än på vad som finns under huven. 

Vi hoppas att vi ska kunna skapa en sida som du hela tiden väljer att återkomma till.

Senaste artiklarna