Boka en liten buss i Stockholm

Det är inte alltid det behöver vara en stor grupp för att boka buss i Stockholm. För den som har ett mindre gäng finns mindre bussar som passar bättre.

Företaget skulle få sex stycken gäster från Kina som skulle komma och se produktionen och eventuellt bestämma sig för att börja köpa produkter från Eriks företag. Han ville göra så att gästerna kände sig välkomna och boka bra hotell där de även hade en restaurang med god mat. Inga detaljer fick missas då ett avtal kunde betyda en massiv ökning av inkomster.

Förutom att besökarna skulle få besöka företaget och se produktionen hade andra aktiviteter bokats in. De skulle besöka en mässa och sedan gå på en restaurang med underhållning. Allt för att hålla gästerna glada. När han såg igenom sina noggranna anteckningar som även innehöll flera listor insåg han att det saknades transport.

Boka en mindre buss

Han kunde inte gärna sätta sina gäster på bussen från flygplatsen och låta dem åka tunnelbana i stan även om det var smidigt. De behövde få en positiv känsla. Därför kontaktade han ett bussbolag som inte bara hade stora bussar utan även kunde hjälpa till med en minibuss med tillhörande chaufför. Den skulle stå på flygplatsen redo att ta emot dem och köra dem till hotellet där Erik skulle möta upp.

Minibussen skulle sedan ta dem mellan olika aktiviteter i Stockholm och när besöket var över kördes de tillbaka till flygplatsen igen. Det skulle bli jättebra och frigöra tid för Erik då han kunde förbereda andra saker som var på agendan. Dessutom hade han några saker som han behövde göra på jobbet förutom att ta hand om sina gäster. Samtidigt var det viktigt att besöket i Sverige blev minnesvärt och något de pratade om med andra kollegor i Kina.

För mer information och tips om hur du kan hyra en buss i Stockholm besök denna webbsida: bokabuss-stockholm.se

28 Nov 2023

Välkommen

Välkommen till Motorentusiasters värld! På denna sida har vi valt en lite annorlunda approach och detta genom att fokusera mycket på bilens interiör snarare än på vad som finns under huven. 

Vi hoppas att vi ska kunna skapa en sida som du hela tiden väljer att återkomma till.

Senaste artiklarna