Den perfekta vänskapsgruppen

Olika människor som möts och blir vänner. Arbetena är olika, så är intressena med. Men det är aldrig fel att ha en bred vänskapsgrupp. Det gör att man även kan hjälpas åt mer med olika saker.

Ibland får man erkänna att man har tur. Olika problem i denna familjen är ofta inget stort problem. Med dessa vänner man har löser vi tillsammans allt. Man vågar knappt räkna på hur mycket pengar man har sparat in på det. En jobbar som snickare, så förra sommaren byggde de en lekstuga till barnen på endast några dagar. När bilen går sönder är inte det heller något problem, för såklart är det mer än en biltokig i gänget. Och garage och möjlighet att lyfta upp bilen, det har en annan hemma på sin tomt. Bättre än så kan det inte bli, det är som om ödet ville att alla skulle bli vänner.

Inga dyra besök

Även fast man kan laga de mesta saker hemma behöver man ändå tillgång till delarna. Ofta beställs det hem. Har man inte tid att vänta och det är en mindre sak kan man fråga hos bilverkstad i Märsta eller en närmare dig. Bilverkstäderna ställer ofta gärna upp, de är ju trots allt proffs på bilar och vill att de ska funka som det ska. Har man inte själv möjlighet till ett sådant kompisgäng med just de kunskaperna, då finns de även där så du kan lämna in din bil hos dem. Hos dem kan du räkna med att bilen snabbt blir klar att köras igen.

24 May 2021

Välkommen

Välkommen till Motorentusiasters värld! På denna sida har vi valt en lite annorlunda approach och detta genom att fokusera mycket på bilens interiör snarare än på vad som finns under huven. 

Vi hoppas att vi ska kunna skapa en sida som du hela tiden väljer att återkomma till.

Senaste artiklarna