En egen laddstation vid fastigheten i Stockholm löser många problem

Laddstation är ett måste för dig som ska skaffa elbil i innerstan i Stockholm. Och det ska du ju. En elbil är billig och miljövänlig och lite extra bra i city.

Du som bor i Stockholms innerstad har säkert funderat på om det ens är värt att ha någon bil. Kollektivtrafiken funkar för det mesta som det ska, och att ha bil är dyrt. För att inte tala om alla avgaser som förpestar luften i city. Ibland undrar du kanske om det är syre eller ren bensin som kommer ner i lungorna.

Ändå är det så praktiskt med bil. Särskilt när det är dags att åka och storhandla, vilket kan vara svårt att få till i innerstan. För att hitta mat till rimliga priser behöver du ofta ta dig en bit utanför tullarna. Ska du handla all mat i innerstan kommer besparingen du gjorde på att göra dig av med bilen snart vara uppäten. Lösningen stavas elbil.

Argumentera väl för laddstation i Stockholm

Att hitta en laddstation i Stockholm kan vara lättare sagt än gjort. Men det finns lösningar. Oavsett om du bor i hyresrätt eller bostadsrätt i innerstan kan du se till att det installeras en laddstation för elbilar i direkt anslutning till fastigheten du bor i.

Vässa dina argument och ta ett snack med hyresvärden eller styrelsen, så är snart saken biff. För det är nämligen inte bara du som kommer tjäna på att köra elbil. Utan hela stan.

29 May 2022

Välkommen

Välkommen till Motorentusiasters värld! På denna sida har vi valt en lite annorlunda approach och detta genom att fokusera mycket på bilens interiör snarare än på vad som finns under huven. 

Vi hoppas att vi ska kunna skapa en sida som du hela tiden väljer att återkomma till.

Senaste artiklarna