Ett andra hem för dina däck

En växande skara bilägare är utleda på att rulla däck två gånger om året. Det är tungt, det är smutsigt och det tar plats. Däcken blir inte rengjorda. Ett däckhotell är ett vettigt alternativ.

Vad är egentligen ett däckhotell? Varför skulle någon vilja anlita ett sådant? Det enkla svaret på frågan är bekvämlighet. Man kan också säga att på ett däckhotell blir dina däck förvarade på ett korrekt sätt som maxar deras livslängd. Alla bilägare har inte en herrgård med många hektar mark att förvara diverse saker på. Få herrgårdar önskar för den delen fylla ägorna med bildäck heller. Många, kanske de flesta, bilägare bor i lägenheter och har begränsad förvaring. Att klämma in däck sker ofta på bekostnad av annan, mer nödvändig förvaring.

En enkel och okomplicerad lösning

Ett däckhotell gör däckbyten och förvaring enkelt. När du börjar använda tjänsten tar du med de däck du inte använder för närvarande. Den däckfirma du anlitat märker däcken och placerar dem på lämplig plats i lämplig temperatur. Däcken ska inte heller utsättas för direkt solljus. De ligger de kvar tills det är dags att skifta däck nästa gång. Ännu en fördel med att använda ett däckhotell i Åkersberga är säkerheten. Ett däckhotell är låst och larmat och dina däck har därför en mycket säker plats att vila på. De rengörs och de förvaras korrekt. Har de skador kan du be din däckfirma att laga däcken under tiden de är där mot en kostnad. En enkel och säker förvaring helt enkelt.

21 Feb 2021

Välkommen

Välkommen till Motorentusiasters värld! På denna sida har vi valt en lite annorlunda approach och detta genom att fokusera mycket på bilens interiör snarare än på vad som finns under huven. 

Vi hoppas att vi ska kunna skapa en sida som du hela tiden väljer att återkomma till.

Senaste artiklarna