Garageport- en lönsam investering

Hur mycket påverkar egentligen fasaden i samband med en bostadsförsäljning i Stockholm? Svaret är att den påverkar betydligt mer än många tror och att detta gäller oavsett om det handlar om en villa eller om fastigheter tillhörande en BRF. Garageportar i Stockholm är en detalj som definitivt har en stor del i detta - och som kan vara skillnaden mellan ett högt- och ett lägre slutpris i samband med försäljning.

Garage å sin sida kan höja värdet på en fastighet och på en villa i Stockholm. Att kunna erbjuda medlemmarna en varm plats att ställa bilen på är en lyx som kan ge väldigt hög vinst i samband med att en försäljning sker. Detsamma gäller givetvis för en villa - men då i en ännu större utsträckning så garaget då även blir en plats för förvaring och för arbete.

Garageportar i Stockholm kan emellertid höja värdet ytterligare och där man, genom att anpassa färger och struktur, mot övrig arkitektur kan ge ett mer samlat, snyggare och harmoniskt intryck. Många äldre garageportar i Stockholm ger det motsatta och utöver detta så finns även många andra frågetecken gällande deras status.

Ökad säkerhet med moderna garageportar i Stockholm

Hur ser det ut med exempelvis säkerhet? Varje år sker olyckor med garageportar som en följd av att man klämmer sig eller där dörren smäller igen på ett kraftfullare sätt och medför allvarliga skador. Garageportar har en viss livslängd och detta kräver kontroller. I synnerhet då det handlar om vikportar.

Det finns även ett annat perspektiv vad gäller säkerhet. Inbrott sker dagligen i Stockholm och det handlar om ett brott som sällan hittar en lösning. Faktum är att många anmälningar skriva av ganska omgående. Fakta är också att garaget är en svag punkt på både villor och fastigheter och att många tjuvar väljer att ta sig in just den vägen.

Äldre garageportar i Stockholm är ingenting som en tjuv behöver anstränga sig särskilt mycket för att forcera eller dyrka upp. Moderna garageportar däremot - de kan man inte ta sig in genom. Detta är en bra lösning för både en BRF och en privatperson. En lösning som, för den senare, dessutom kan innebära en lägre premie hos försäkringsbolaget.

En annan fördel med dagens moderna garageportar handlar om energi. Har du problem med en hög räkning för uppvärmning? Garaget är inte sällan en direkt orsak till detta. Genom att byta till en modern garageport - med en överlägsen isolering - så kan du komma till bukt med problemet och tjäna pengar varje månad. Varm luft stannar inomhus - kall luft stängs ute. Precis som det ska vara.

17 Dec 2021

Välkommen

Välkommen till Motorentusiasters värld! På denna sida har vi valt en lite annorlunda approach och detta genom att fokusera mycket på bilens interiör snarare än på vad som finns under huven. 

Vi hoppas att vi ska kunna skapa en sida som du hela tiden väljer att återkomma till.

Senaste artiklarna