Globen Trafikskola - en säker väg till körkort

På Globen Trafikskola är det lätt att ta körkort, de har lektioner varje dag hela veckan vilket gör att man enkelt kan kombinera med jobb eller skola och den ligger centralt så den är lätt att nå.

Det ska vara lätt att ta körkort, för körkort behöver man. Kanske man inte märker det när man fortfarande går i skolan, men när man kommer ut på arbetsmarknaden upptäcker man att väldigt många jobb kräver att man har körkort för bil.

Därför har man på Globen Trafikskola gjort det lätt att ta de körlektioner som behövs för att bli en bra förare. När man kommer dit gör man en testlektion för att läraren ska kunna avgöra hur undervisningen ska läggas upp. En del behöver många lektioner, andra kan ha övningskört privat och då behövs det inte lika många.

Globen Trafikskola är lätt att ta sig till med kollektivtrafik, cykel eller till fots

Att det är lätt att ta sig till körskolan underlättar. Det är också bra med en trafikskola som ligger centralt eftersom man då genast kommer ut i stadstrafiken. Landsvägskörning med höga hastigheter och omkörningar tar man sig lätt till. Men stadstrafiken kan vara väldigt pressande med filbyten och högt tempo så det är viktigt att man får börja där.

På Globen Trafikskola följer läraren hela utbildningsprocessen och ser vad man behöver fokusera på. Den teoretiska delen kan man få hjälp med och de två riskutbildningarna ingår naturligtvis i utbildningspaketet.

Målet är att alla ska bli en trygg och säker förare i trafiken.

11 Dec 2021

Välkommen

Välkommen till Motorentusiasters värld! På denna sida har vi valt en lite annorlunda approach och detta genom att fokusera mycket på bilens interiör snarare än på vad som finns under huven. 

Vi hoppas att vi ska kunna skapa en sida som du hela tiden väljer att återkomma till.

Senaste artiklarna