Hitta en laddstation i Stockholm

Har du gått och skaffat en elbil? Då kan du vara nybliven medlem i skaran av alla som letar efter en laddstation i Stockholm. Men var inte orolig, för det finns gott om laddstationer i stan.

Äntligen har du fått din nya elbil som du gått och trånat efter så länge. Du har till och med skaffat en hel del utrustning som du ska ha i bilen, för att göra ditt liv trevligare och enklare. Men nu handlar det om att också hitta möjligheter att ladda bilen. Och där blev det genast lite mer utmanande och mindre kul. För där du bor så finns det väldigt snålt med detta. Då går du ut på internet och söker och hittar att du faktiskt kan köpa din egen laddstation i Stockholm. En laddstation som du kan sätta på din uppfart och därmed alltid ha en möjlighet till laddning.

Laddstation på uppfarten

Glad och nöjd lutar du dig tillbaka på fredagskvällen. Äter något gott och har något gott i glaset. På måndag är det tillbaka till jobbet igen, men nu har du och din partner en hel helg där ni bara ska vara hemma och njuta av lugnet och varandra. Men bilen då? Du behöver ju ha den uppladdad på måndag morgon och den var nästan helt urladdad när du kom hem på fredagen. Du ler lite smått och kikar ut genom fönstret. Där står din nya elbil och njuter lika mycket som du, med laddsladden i kontakten.

23 Dec 2021

Välkommen

Välkommen till Motorentusiasters värld! På denna sida har vi valt en lite annorlunda approach och detta genom att fokusera mycket på bilens interiör snarare än på vad som finns under huven. 

Vi hoppas att vi ska kunna skapa en sida som du hela tiden väljer att återkomma till.

Senaste artiklarna