Intressant företag med laddstation

Inom flera branscher är det viktigt att få välutbildad, duktig personal. De bästa lockas med förmåner av olika slag. Numera är en bra förmån att tillhandahålla laddstation på sitt företag.

Advokatfirman var känd för sina duktiga advokater. Därför försökte många andra firmor att locka de anställda med attraktiva förmåner för att dra advokaterna till sig. Något som VD:n Nils var väl medveten om där han satt och funderade över hur han skulle få sina anställda att stanna.

Det var inte så att hans personal inte trivdes. Men särskilt de unga lockas mer av högre löner och fina förmåner än prestige och lojalitet. Han dryftade sitt bekymmer under en herrmiddag och blev förvånad över det enkla men briljanta förslaget.

Laddstation en perfekt förmån hos företag

Följande arbetsdag kontaktade han ett elföretag för att förhöra sig om att skaffa laddstation. De skickade information som han läste igenom noggrant för att kunna presentera det på nästa styrelsemöte.

Efter sin redovisning av informationen han fått om laddstationer såg han sig oroligt om i styrelserummet. Sex personer mötte hans blick och nickade gillande. Nils insåg att han hållit andan och andades ljudligt ut och log. Under mötet beslutade de om att satsa på gratis parkering och laddstation till de anställda. Något som inte någon annan advokatfirma i området hade att erbjuda.

Informationen till personalen möttes av glada tillrop. Att slippa leta parkering innebar att de kunde åka hemifrån senare. Parkering och en laddstation skulle inte bara vara praktiskt utan även spara in både tid och pengar. Läs mer om laddstation på denna webbsida: laddstationföretag.se

17 Feb 2022

Välkommen

Välkommen till Motorentusiasters värld! På denna sida har vi valt en lite annorlunda approach och detta genom att fokusera mycket på bilens interiör snarare än på vad som finns under huven. 

Vi hoppas att vi ska kunna skapa en sida som du hela tiden väljer att återkomma till.

Senaste artiklarna