Kul idé att hyra buss i Uppsala

Skapa ett eget företagsevent. Sätt ihop olika aktiviteter som inspirerar och glädjer. Genom att hyra buss i Uppsala kan man åka mellan olika platser på orten.

Kent hade fått en idé som han inte kunde få ur huvudet. Som chef för tjugo anställda var han dagligen i farten med att styra produktionen och såg personalen slita. Nu ville han ge tillbaka. Men inte bara genom en middag. Han ville göra något speciellt för dem, något som de skulle komma att minnas länge.

Det var när han var ute på en vandring som det slog honom. I omgivningarna fanns massor av roliga aktiviteter. Så han hade skrivit ner paintball, vandring, höghöjdsbana och teambuildingövningar. Genom att hyra en buss kunde de ta sig mellan de olika aktiviteterna på ett snabbt och smidigt sätt.

Hyra buss var genialiskt

Personalen hade fått order om att klä sig varmt och med bra skor och ta med sig ombyte. Genom att hyra buss i Uppsala kunde han bestämma om upphämtning. Det enklaste var att alla kom till företaget. Därifrån åkte de till första anhalten, en uteplats i trä mitt i skogen där de skulle starta dagen med ett yogapass.

Efter det tog de bussen från den ena utomhusaktiviteten till den andra. Sist gick de en vandring i vacker gammal skog och möttes upp av bussen. Därifrån åkte de till en restaurang med naturtema. Personalen blev serverad god mat och dryck tillsammans med musikunderhållning innan bussen tog dem hem igen. Hyr buss nu via denna hemsida: www.hyrabussuppsala.se

23 Oct 2022

Välkommen

Välkommen till Motorentusiasters värld! På denna sida har vi valt en lite annorlunda approach och detta genom att fokusera mycket på bilens interiör snarare än på vad som finns under huven. 

Vi hoppas att vi ska kunna skapa en sida som du hela tiden väljer att återkomma till.

Senaste artiklarna