Lär dig köra bil på kort tid

Det gäller att ha högt tempo i körkortsutbildningen. Många kunskaper ska testas för den slutgiltiga uppkörningen. Då kan det vara fördelaktigt att ha en intensivkurs med sig i bagaget.

Att ta körkort kan lätt kännas som en oändlig process. När du för första gången sätter dig bakom ratten och får motorstopp på motorstopp i jakten på dragläget känns det nästan som en omöjlighet att lära sig köra. Det kommer att ta så lång tid att när du väl är färdigutbildad kommer det säkert finnas flygande bilar och säkert krävas ett nytt körkort för dem. Då kanske du skulle anmäla dig till en intensivkurs istället. En stor anledning till att processen från övningskörare till körkortsinnehavare känns lång är för att du gör den lång och hinner glömma viktig kunskap längs vägen. Går du istället en intensivkurs på din trafikskola intensifierar du kursinnehållet och klämmer in många moment på kort tid.

Fokus på en sak

Det gäller att vara målinriktad när du ska ta körkort, och det är just vad som krävs även när du går en intensivkurs. Under en begränsad tid utesluter du nästan allt annat ur ditt liv som inte är relaterat till att lära dig köra bil och träna in trafikreglerna. Man skulle kunna jämföra det med träningsmetoden “16 weeks of hell”, förutom att den ofta är kortare och snällare mot kroppen. Gemensamt är dock att du under denna period riktar in dig på ett mål och ingenting annat. Belöningen finns i slutet av kursen. Ditt körkort väntar på dig. Mer om intensivkurser hittar du på denna hemsida: intensivkursstockholm.com

23 Apr 2021

Välkommen

Välkommen till Motorentusiasters värld! På denna sida har vi valt en lite annorlunda approach och detta genom att fokusera mycket på bilens interiör snarare än på vad som finns under huven. 

Vi hoppas att vi ska kunna skapa en sida som du hela tiden väljer att återkomma till.

Senaste artiklarna