Mopedkurs gör dig redo för moppen i Stockholm

Innan man får lov att köra runt på en moped, klass 1, så behöver man ett moppekort. Det kan man ta i Stockholm, och även boka upp en mopedkurs direkt.

Äntligen var den stora dagen kommen, Linus fyllde äntligen 15 år. Det fanns bara en sak som stod på önskelistan och det var ett moppekort. Linus låg spänt kvar i sängen, trots att han hade legat vaken sen 5 på morgonen. När klockan närmade sig 7, då hörde han föräldrarna kliva upp.

Snart började den pinsamma men ändå roliga stunden, de skulle sjunga. In kom de och sjöng för Linus, som låtsades vara helt nyvaken. Han satte sig upp i sängen och gnuggade sina redan vakna och pigga ögon och öppnade sina presenter. Den ena var formad som en leksak, när han öppnade den, var det en moped. Vad betydde detta?

Mopedkurs för dig som snart fyller 15 år

Linus förstod inte riktigt vad det innebar utan fick kolla en gång extra. Han önskade sig en moped, men inte en leksak. Sen såg han i pappret, ‘Grattis Linus, här har du pengar för mopedkörkort i Stockholm och snart kommer din egna moped’.

Linus hoppade upp av glädje och kramade om båda sina föräldrar. Hans enda önskan slog in. Han fick både mopedkörkort och en moped, vilken födelsedag. Detta var något han aldrig skulle glömma. Linus ville påbörja körkortet med en gång och tog kontakt med trafikskolan för att boka in sig på en mopedkurs.

8 May 2023

Välkommen

Välkommen till Motorentusiasters värld! På denna sida har vi valt en lite annorlunda approach och detta genom att fokusera mycket på bilens interiör snarare än på vad som finns under huven. 

Vi hoppas att vi ska kunna skapa en sida som du hela tiden väljer att återkomma till.

Senaste artiklarna