Riskettan-kurs till bra pris i Stockholm

Riskettan är en de två kurser som är obligatoriska när du tar körkort. Du kan göra den på en trafikskola i centrala Stockholm på tider som passar dig.

Hur många körlektioner man tar och hur mycket tid man lägger på att plugga teori är olika för alla. För en del är den teoretiska biten svårast medan andra tycker det är svårt att ge sig ut i trafiken. Det som alla måste lägga lika mycket tid på är de obligatoriska kurserna riskettan och risktvåan.

Riskettan i Stockholm är en teoretisk kurs på tre timmar som du går på trafikskolan tillsammans med en grupp andra elever och en handledare. Kursen handlar om de saker som inte går att kombinera med bilkörning, exempelvis droger, alkohol, trötthet och mobiltelefoner. På kursen visar man statistik och exempel på onödiga olyckor som orsakats av att förare blivit ouppmärksamma och omdömeslösa på grund av att de varit påverkade eller använt sin mobil.

Riskettan i Stockholm kan du boka när det passar dig

För att göra det enkelt för dig att gå den obligatoriska riskettan i Stockholm finns det kurser till bra pris både eftermiddagar och kvällar. Du kan enkelt boka in dig på en kurs även om du inte har något av de paketerbjudanden som trafikskolan erbjuder. Innan du börjar ta ditt körkort är det bra om du börjar plugga i teoriboken för att få de grundläggande kunskaper du behöver. Du kan gå riskettan när du vill, för behörigheten som kursen ger gäller i fem år.

27 Mar 2022

Välkommen

Välkommen till Motorentusiasters värld! På denna sida har vi valt en lite annorlunda approach och detta genom att fokusera mycket på bilens interiör snarare än på vad som finns under huven. 

Vi hoppas att vi ska kunna skapa en sida som du hela tiden väljer att återkomma till.

Senaste artiklarna