Smidigt med lagerlådor

Hur ser det ut på kontoret? Finns det mycket papper eller annat material som behöver en egen plats? Då kan lagerlådor vara en smidig lösning för förvaring.

Turistkontoret hade haft en hektisk sommar med massor av både svenska och utländska turister. Då det var många olika besökare att hjälpa hade de beställt hem broschyrer på flera olika språk. Det hade till sist varit svårt att hitta kartor, informationsblad och annat för att ge den allra bästa servicen.

Nu var det dags att sakteligen plocka ihop allt material och göra det klart för förvaring. Många av trycksakerna kunde användas nästa år igen och nu letade de efter praktiska lagerlådor. Vanliga kartonger hade använts under sommaren men de var inte bra att stapla på varandra då de var alldeles för mjuka.

Perfekta lagerlådor

Det var praktikanten Anna som tillslut hittade den ultimata lösninen. Som van användare av Internet och Google hade hon hittat massor av möjligheter men tillslut printat ut företaget hon tyckte var bäst för deras arkiv.Ett företag som hade lagerlådor i olika färger. Perfekt för att kunna skilja på olika språk eller olika material.

Chefen gillade hennes förslag. Bad henne räkna ut hur många lagerlådor som behövdes, samt se om det fanns hyllor som var anpassade för dem. När det var gjort skickades en offertförfrågan. Svaret kom snabbt och efter ca två veckor var de på plats och arkiveringen kunde äntligen göras. Nöjda såg de sedan på resultatet och insåg vilken tid detta skulle spara när det var dags att plocka fram för en ny säsong.

16 Jun 2022

Välkommen

Välkommen till Motorentusiasters värld! På denna sida har vi valt en lite annorlunda approach och detta genom att fokusera mycket på bilens interiör snarare än på vad som finns under huven. 

Vi hoppas att vi ska kunna skapa en sida som du hela tiden väljer att återkomma till.

Senaste artiklarna