Stockholm är en perfekt stad att skrota bilen i

Det finns ingen bättre stad att skrota bilen i än Stockholm. Staden erbjuder anonymitet för dig som skäms för skicket på din bil. Bara att ge upp och börja på ny kula med en fräsch kärra.

Egentligen borde du inte skämmas för att du inte lyckats rädda din bil. Den var faktiskt en riktig rishög. Ett måndagsexemplar som nog redan när du köpte den hade hackande motor och glappande baklyktor. Men i vissa kretsar är det där med att meka med hopplösa bilar fyllt med prestige. I mycket bilintresserade samhällen kan det att behöva skrota bilen till och med vara ett stort nederlag. Och att försöka skrota kärran i smyg är inte det lättaste. Alla vet ju att det där är din bil. Då kan det vara läge att helt enkelt frakta ekipaget några mil och skrota bilen i Stockholm.

Be skroten hämta bilen

Du behöver inte ens berätta det för någon. Det är visserligen praktiskt om du väljer ut någon du litar på som hjälper dig med transporten till Stockholm. Kanske har du någon nära dig som du har en hållhake på? Du vill ju inte att det ska komma ut på bygden att du inte ens klarar av att hålla liv i en gammal Ford. Om du verkligen inte kan komma på någon som skulle kunna hjälpa dig kan du faktiskt ta kontakt med bilskroten direkt. Att erbjuda servicen att komma och hämta bilen som ska skrotas är något många bilskrotar i Stockholm stoltserar med.

27 Nov 2021

Välkommen

Välkommen till Motorentusiasters värld! På denna sida har vi valt en lite annorlunda approach och detta genom att fokusera mycket på bilens interiör snarare än på vad som finns under huven. 

Vi hoppas att vi ska kunna skapa en sida som du hela tiden väljer att återkomma till.

Senaste artiklarna