Tacksam för bra bilservice i Göteborg.

Livet är inte alltid friktionsfritt. Även om bilen är i bra skick så kan det inträffa saker när man minst anar det. Som till exempel när Leif oplanerat behövde bilservice i Göteborg.

Resan ner till Göteborg hade gått smidigt och Leif såg fram emot mötet med sina nya kollegor. Efter att ha åkt en liten stund märkte han att bromsarna började bete sig lite konstigt. De var fortfarande okej och han kunde bromsa. Men när han närmade sig Göteborg blev de sämre och sämre. Nu fick han verkligen planera hur han körde och dra ner på farten i god tid innan han kom fram till en korsning. En ohållbar situation. Nu när han äntligen var i Göteborg var han tvungen att leta reda på en bilverkstad. Få ordning på bromsarna var nu högsta prio.

Suverän bilservice i Göteborg.

Han ställde in sin gps och hittade snabbt en bilverkstad. Till hans stora lycka hade de tid att titta på bilen. Det visade sig att bromsskivorna fram var slitna och behövde bytas ut. Kunde han lämna bilen hos dem till följande dag? Han fick en hyrbil och kunde åka till kontoret. Mötet med de nya kollegorna gick bra. Han såg fram emot att börja jobba på den nya arbetsplatsen. Dagen därpå åkte han för att hämta bilen som nu var lagad. Vilken service de levererade! Kvällen innan på hotellet hade han gått in på deras hemsida och sett att de även hade däckhotell. Denna bilservice i Göteborg skulle han definitivt använda när han hade flyttat.

28 Nov 2021

Välkommen

Välkommen till Motorentusiasters värld! På denna sida har vi valt en lite annorlunda approach och detta genom att fokusera mycket på bilens interiör snarare än på vad som finns under huven. 

Vi hoppas att vi ska kunna skapa en sida som du hela tiden väljer att återkomma till.

Senaste artiklarna