Truckar gör det enklare

I nästan alla lager finner man en och samma sak - truckar. De gör arbetet på lagret betydligt effektivare. Med trucken kan du förflytta olika tunga saker.

Ida hade sedan långt tillbaka haft en affär som hon verkligen trodde på. När hon väl tog steget att börja, så sålde hon produkterna från sitt hem. Det fungerade utmärkt när det var i en så liten skala. Men ju mer tiden gick, desto mer beställningar trillade det in. Ida hann inte med allt själv, utan fick till och med anställa personal.

Med personal gick det inte längre att vara hemma, utrymmet fanns inte heller. Så hon valde att hyra ett lager där hon kunde förvara sakerna tills de skulle ut till kunderna. Företaget växte i snabb fart och därmed ökade även produkterna i lagret. Det var tungt och stressigt. Ida visste att de behövde något som gjorde allt bärande och flyttande av produkterna enklare.

Stort utbud av olika truckar

Hennes underbara anställda tipsade henne om att skaffa en truck. Ingen av dem hade kunskap i att köra truck, men det gick snabbt att gå en kurs. Det var en bra idé, tyckte även Ida. Hon kollade upp företag där hon kunde köpa truck. Förhoppningsvis hade de många smarta idéer att ge henne.

Eftersom hon inte hade någon kunskap om det själv så behövde hon hjälp med vilken truck hon skulle välja efter deras behov. Trots det så ville hon att trucken skulle klara av när företaget ökande ännu lite mer och produkterna även kom att väga lite mer.

8 May 2023

Välkommen

Välkommen till Motorentusiasters värld! På denna sida har vi valt en lite annorlunda approach och detta genom att fokusera mycket på bilens interiör snarare än på vad som finns under huven. 

Vi hoppas att vi ska kunna skapa en sida som du hela tiden väljer att återkomma till.

Senaste artiklarna