Var vänder jag mig om jag vill hyra buss i Stockholm?

Ibland kan det vara så att man av någon anledningen behöver hyra buss och då ska man först och främst bestämma vilken storlek denna ska vara i. Är man ett litet sällskap så söker man en mindre buss medan man som större sällskap helt enkelt aktivt söker efter att hyra en större buss. Det är ju ganska logiskt – är du ett ledare för ett helt hockeylag i Stockholm då det handlar om att hyra buss så vänder du dig ju i första hand till ett bolag som tillgodoser detta behov. Samtidigt som vice versa alltså gäller – ett mindre gäng av damer som kanske ska åka ner på Ladies Night i Stockholm kan nöja sig med en minibuss för att klara resan.

Man ska dock väva in i beräkningen i vilken stad man bor i då det handlar om att hyra buss – en person boende i exempelvis då Stockholm har ju ett betydligt större utbud än vad en person boende i Sveg kanske har och kan därför på ett helt annat sätt försöka få tag på det absolut billigaste alternativet då det handlar om att hyra buss. Mannen i Sveg kanske bara kan vända sig till ett enda bolag och får kanske därför i slutändan betala lite extra. Här har man alltså som boende i Stockholm en liten fördel då det handlar om att hyra buss jämfört med mindre städer i landet. Detta då det, helt enkelt, finns större konkurrens i Stockholm.

Får jag rabatt att hyra buss i Stockholm?

Just priserna kan man dock påverka på andra sätt än att – som i Stockholm - utnyttja konkurrensen och ett av dem är att då man ska hyra buss kanske påpeka att man är intresserad av fler resor. Har man exempelvis ett helt hockeylag som behöver åka buss under ett helt år – ja, då har man ockås ett ganska bra läge att få hyra buss billigt under detta år då man kan få en sorts mängdrabatt. Det här gäller ju också vart man än bor också då hockey- bandy eller –fotbollslag ju finns i hela Sverige och inte bara i Stockholm. Det här tipset för att hyra buss går alltså att applicera till såväl Kiruna som Ystad.

En annan sak som man kan tjäna in pengar då man ska hyra buss är att man har en egen chaufför som kan köra fordonet – här gäller det dock naturligtvis att denne person verkligen får köra buss så att inget olagligt sker. Man visar alltså för företaget då man ska hyra buss att det finns en person som har licens att köra och därefter kommer man undan lite billigare. Och tänker man – som exempelvis hockeytränare – efter, hur många föräldrar i laget kan och får möjligen köra buss? Ofta handlar det om ett par stycken och på så sätt kan man alltså spara in lite pengar till lagkassan – detta oavsett om man nu bor i Stockholm eller någon annanstans i Sverige. Att hyra buss handlar i stort sätt om att förhandla. Mer om att hyra buss kan läsa på https://www.hyrabussstockholm.se/

4 Jan 2023

Välkommen

Välkommen till Motorentusiasters värld! På denna sida har vi valt en lite annorlunda approach och detta genom att fokusera mycket på bilens interiör snarare än på vad som finns under huven. 

Vi hoppas att vi ska kunna skapa en sida som du hela tiden väljer att återkomma till.

Senaste artiklarna