Vill du testa att hyra en husbil?

Att köpa en husbil är ett stort steg och en stor kostnad innan du ens vet om du gillar det. Därför finns det även möjlighet att hyra en husbil istället.

Bert levde det klassiska livet med fru, barn och såklart en Volvo. Villan och hunden fanns också på plats. Han älskade sitt liv, men ville ha mer. Varenda sommar var det samma sak, de tjafasade om hur den skulle spenderas. Han ville upptäcka världen. Men barnen ville ligga i solen och götta sig.

Allt Bert hade i huvudet var ‘Man ska ha husvagn - för då blir man fri‘, den klassiska husvagnslåten. Men han var inte bestämd just på husvagn, utan en husbil kändes betydligt smidigare. Familjen var inte lika fäst vid tanken som han själv var. Så därför tog han ett stort beslut åt hela familjen.

Perfekt att hyra husbil första gången

En dag drog Bert iväg på egna äventyr. Han berättade inget för familjen, för han visste att det skulle bli diskussioner. Istället parkerade han husbilen på uppfarten så de möttes av den när de kom hem. Då kunde de inte säga nej till det, för han hade redan valt att hyra husbil.

Bert hade redan planerat en resa de skulle göra tillsammans. De skulle upptäcka delar av Europa. Nu skulle familjen verkligen bli lika fast som han redan var. Än så länge var det perfekt att hyra den, men en dag skulle de äga sin egen husbil att upptäcka hela världen med.

13 Apr 2023

Välkommen

Välkommen till Motorentusiasters värld! På denna sida har vi valt en lite annorlunda approach och detta genom att fokusera mycket på bilens interiör snarare än på vad som finns under huven. 

Vi hoppas att vi ska kunna skapa en sida som du hela tiden väljer att återkomma till.

Senaste artiklarna